Välj en sida

Skog- och byggnadsarbeten

—Om oss—

UW Skog & Bygg är grundat 1991. Vi är verksamma inom en radie på ca 150 km från vår bas i Raseborg. Under åren har vår verksamhet utvidgats och vi kan idag tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda bl.a följande tjänster.

Bryggkistor

Ordentliga bryggkistor, med laxknutar, utvalt virke och syrafasta bultar för lång livslängd på bryggan. Storlek enligt kundens önskemål.

Flytande timmerbryggor

Vi kan nu även erbjuda flytande timmerbryggor. I vattnet ser den ut och känns som  en vanlig bryggkista. Flytkraften fås av cellplastblock. Timmerflytbryggan är synnerligen stabil. Flythöjd och storlek enligt önskemål.

Stockhus

Vi bygger på traditionellt vis allt från vedlider till egnahemshus med både rund eller blockad stock Vi kan sköta hela projektet från t.ex fällning av kundens träd till färdigt hus. Det går också bra att bara beställa stockstommen av oss.
Vi utför även reparatoner och tillbyggnader av stockhus.

Gärdesgårdar

Vi bygger traditionella gärdesgårdar. Som material använder vi utvalt granvirke som vi klyver med yxa, kolar störändorna, och binder med grankvistar på samma vis som våra förfäder. Under ca 15 års tid har vi byggt mellan 300-600 löpmeter per år.

Övrigt

Sågning av stockar, även enstaka, med bandsåg. Virke med specialmått på beställning. Import och försäljning av Pilous bandsågar. M.m

—Kontaktuppgifter—

Kb UW Skog & Bygg Ky

Telefon

0400 471 219

Epost

ulf@uwskog.fi

Adress

Gåsgränd 5, 10640 Dragsvik